Θ. Πάγκαλος για fake news: ΣΥΡΙΖΑ όπως... Ντ. Τραμπ

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, 16:29
-A +A
Θ. Πάγκαλος για fake news: ΣΥΡΙΖΑ όπως... Ντ. Τραμπ

Με τρεις αναρτήσεις του στο twitter Θεόδωρος Πάγκαλος κάνει λόγο για fake news της κυβέρνησης ενώ παράλληλα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί τις μεθόδους Τραμπ, δημιουργώντας χωριστό τμήμα στο Μαξίμου όπου εφευρίσκουν ειδήσεις.

«Fake News είναι μια εφεύρεση του Τραμπ. Ο ΣΥΡΙΖΑ την βρήκε ενδιαφέρουσα για τα καθ' ημάς. Δημιούργησε χωριστό τμήμα στο Μαξίμου στο υπόγειο όπου διάφοροι αξύριστοι αγωνιστές εφεύρισκαν ειδήσεις», ανέφερε αρχικά ο κ. Πάγκαλος.

«Η διαφορά είναι ότι ο Τραμπ όταν τα έβαζε με τους New York Times & τη Wall Street Journal διαβαζόταν στο Twitter από εκατομμύρια. Την κρατικοδίαιτη ΕΡΤ την οποία συντηρούμε όλοι μας με τον οβολό μας δεν τη βλέπει κανείς. Έχασαν οι Συριζαίοι το παιχνίδι κατά των Fake News», προσθέτει σε δεύτερο tweet.

Τέλος, αναφέρθηκε στις επιθέσεις εναντίον του λέγοντας ότι «όταν οι τραμπούκοι της Κερατέας με επικεφαλής μετέπειτα αξιωματούχους μου έριχναν γιαούρτια και χαλασμένα ποδήλατα στο κεφάλι για να με εμποδίσουν να μιλήσω, η ηγεσία του Δημοκρατικού χώρου σιωπούσε. Ήταν συνένοχη. Τώρα που κατάλαβαν είναι αργά...».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 14/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα