Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Τελικός στόχος ο Τσίπρας - Κάτι πιάνουν οι «κεραίες» μου για Καλογήρου, Βασιλειάδη 

Τελικός στόχος ο Τσίπρας - Κάτι πιάνουν οι «κεραίες» μου για Καλογήρου, Βασιλειάδη 
Eurokinissi

Ως τελικό στόχο τον Αλέξη Τσίπρα «βλέπει» ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, την στιγμή που προαναγγέλλει ότι έρχονται νέες αποκαλύψεις και για άλλους Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ ήμουν η αρχή αλλά δεν τους πολυβγαίνω. Ακολούθησε ο Νίκος Παππάς και η Ολγα Γεροβασίλη. Θα ακολουθήσουν και άλλοι. Οι κεραίες μου πιάνουν κάτι για Καλογήρου και Βασιλειάδη», είπε χαρακτηριστικά, καλώντας ουσιαστικά όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να τον στηρίξουν μέχρι… τέλους.

Την ίδια ώρα, κατήγγειλε ότι υφίσταται έναν πόλεμο λάσπης που περιλαμβάνει ηχογραφημένα ντοκουμέντα και κασέτες. «Τελικός στόχος δεν είμαι εγώ, είναι ο κ. Τσίπρας. Ο πόλεμος λάσπης και κασέτας έφτασε στο αποκορύφωμα. Παντού κασέτες: στον Μιωνή, την ΕΥΠ στην Πυροσβεστική», τόνισε. 

Υποστήριξε, επίσης, ότι παρά τις κατηγορίες και τις προσπάθειες δεν καταρτίστηκε ούτε ένα υποτυπώδες κατηγορητήριο σε βάρος, προειδοποιώντας ότι η χώρα κινδυνεύει να μετατραπεί σε «μπανανία».«Το πόρισμα θα μείνει στην ιστορία ως μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη. Το πόρισμα είναι έκθεση ιδεών, περιέχει παράλογες ανακολουθίες» και έκανε λόγο για «εκτροπή του πολιτεύματος». 

Παράλληλα, σε γραμμή Τσίπρα υποστήριξε ότι «σήμερα αντί να επιλέξουμε εθνική ομοψυχία εκτρεπόμαστε στην σκανδαλολογία». « Σήμερα απαιτείται εθνική ομόνοια. Όμως δεν γίνεται με δική μου επιλογή η συζήτηση», τόνισε. 

Ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης στήριξε εκ νέου την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη χαρακτηρίζοντας παράνομη την άσκηση δίωξης εναντίον της.  «Είναι παράνομη. Εντελώς παράνομη. Γιατί όταν συνέταξε το πόρισμά του ο κ. Ζαχαρής η έρευνα είχε ήδη τεθεί στο αρχείο από τον κ. Σοφουλάκη το πόρισμα του οποίου είχε προηγηθεί», σημείωσε. 

Τέλος, προανήγγειλε ότι στο δικαστικό Συμβούλιο θα καταθέσει σειρά από ακυρότητες που θεωρεί ότι έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της προανακριτικής επιτροπής. Σύμφωνα με τον ίδιο η επιτροπή εξέτασε μάρτυρες που δεν είχαν σχέση με σκάνδαλο Novartis, δεν κάλεσαν ουσιώδης μάρτυρες και απέρριψαν το αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.