Ταυτοποιήθηκε στέλεχος του «Ρουβίκωνα» για την επίθεση στο ΥΠΕΞ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, 15:06
-A +A
Ταυτοποιήθηκε στέλεχος του «Ρουβίκωνα» για την επίθεση στο ΥΠΕΞ

Γνωστό ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα ταυτοποίησαν οι αρχές, για την τελευταία επίθεση σε κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών την περασμένη Τρίτη.

Όπως μετέδωσε το skai.gr, σε κοντινό σημείο από το υπουργείο βρέθηκε η μοτοσικλέτα του. Η αστυνομία προσπάθησε να τον εντοπίσει, αλλά δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να τον συλλάβει.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη, δύο άτομα καθώς και ο καμεραμάν του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο κτίριο και άφησαν στον προαύλιο χώρο του υπουργείου μία τσάντα που περιείχε μία σημαία της Παλαιστίνης και μερικές φωτογραφίες.

Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο facebook, το συγκεκριμένο στέλεχος της αντιεξουσιαστικής οργάνωσης που ταυτοποιήθηκε,  είχε γράψει σχετικά ότι:

«Σήμερα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, σύντροφοι απο τον Ρουβίκωνα μπήκαν στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών και άφησαν μια τσάντα, η οποία είχε μια σημαία της Παλαιστίνης και 60 φωτογραφίες με νεκρούς του Παλαιστινιακού Αγώνα. Μια συμβολική κίνηση... Δεν μπορώ παρόλα αυτά όμως να μην επισημάνω, πως αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα. Τον νου σας συνεργάτες δολοφόνων...Τον νού σας..»»

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 27/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα