Ταραντίλης σε Τσίπρα για Εκκλησίες: Πάλι δεν ακούσαμε την πρότασή του - Ψαρεύει σε θολά νερά

Ταραντίλης σε Τσίπρα για Εκκλησίες: Πάλι δεν ακούσαμε την πρότασή του - Ψαρεύει σε θολά νερά

Να πει ευθέως τι ήθελε να γίνει σήμερα στις εκκλησίες καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, ο οποίος με δήλωσή του απαντά στην κριτική του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα περιμέναμε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παράλληλα με την αναμενόμενη κριτική του, να ακούγαμε και την πρότασή του. Δεν την ακούσαμε πάλι. Προτείνει να μείνουν κλειστοί οι ναοί με τη χρήση βίας; Ας το πει ευθέως. Δεν το λέει όμως και προτιμά να ψαρεύει σε θολά νερά», αναφέρει ο Χρήστος Ταραντίλης.

«Σε μια κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία, όλοι οφείλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν ώστε να βάλουμε φρένο στην πανδημία αντί να αναλωνόμαστε σε άγονες αντιπαραθέσεις», σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Ταραντίλης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα με ανάρτησή του στο facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «η διαχείριση ακόμη και των περιοριστικών μέτρων που ανακοινώνει ο κ. Μητσοτάκης, εξελίσσεται σε θέατρο του παραλόγου». 

«Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων. Η ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα. Η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει ότι δεν έκανε βήμα πίσω; Τελικά εκτός από τραγικοί αποδεικνύονται συνάμα και κωμικοί» συμπλήρωσε.