Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Σπ. Δούκα εξέφρασε ο Πρ. Παυλόπουλος

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Σπ. Δούκα εξέφρασε ο Πρ. Παυλόπουλος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επικοινώνησε σήμερα με το διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Κωνσταντίνο Μάγνη, προκειμένου να του εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για το θάνατο του ιστορικού εκδότη της, Σπυρίδωνα Δούκα.

Δ. Αβραμόπουλος: «Αποχαιρετώ έναν φίλο και έναν αγωνιστή της ελευθεροτυπίας»

«Αποχαιρετούμε σήμερα με τιμή και σεβασμό τον ευπατρίδη Αχαιό, Σπύρο Δούκα. Τον θυμάμαι πάντα στο πλευρό των συμπολιτών του αλλά και των ανθρώπων της αγαπημένης του εφημερίδας. Πάντα έτοιμος και πρόθυμος να συνδράμει σε κάθε ανάγκη τους χωρίς να δημοσιοποιεί τη βοήθεια του, και πάντα συνεπής στις αρχές του και στα πιστεύω του», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, για την απώλεια του Σπύρου Δούκα, του επί 24 χρόνια εκδότη της ημερήσιας εφημερίδας «Πελοπόννησος» της Πάτρας.

Και πρόσθεσε: «Θα τον θυμόμαστε για την ευγένεια και το ήθος του, για τους αγώνες του μέσα από την "Πελοπόννησο" για την ελευθερία και τη δημοκρατία, κυρίως όμως γιατί σφράγισε μια ολόκληρη εποχή για τον τύπο της περιφέρειας και της αγαπημένης του Αχαΐας. Αποχαιρετώ έναν φίλο και έναν αγωνιστή της ελευθεροτυπίας, έναν δημόσιο άνδρα ήθους και ευπρέπειας που πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην πατρίδα και στην Δημοκρατία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news