Τα ΕΛΤΑ στηρίζουν το υγειονομικό προσωπικό στη μάχη ενάντια στον covid-19

Τα ΕΛΤΑ στηρίζουν το υγειονομικό προσωπικό στη μάχη ενάντια στον covid-19

Προσηλωμένα στην κοινωνική τους αποστολή, τα ΕΛΤΑ υλοποιούν τη δέσμευσή τους, αποδίδοντας στον Ειδικό Λογαριασμό για την ενίσχυση των ιατρικών υποδομών της χώρας, το 50% των εσόδων από την Έκδοση «Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε-Σας ευχαριστούμε Όλους», που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2020, αλλά και μεταφέρουν ευχαριστήριο μήνυμα στο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό της χώρας μας με νέα ειδική έκδοση.  

Η ειδική έκδοση «Σας Ευχαριστούμε-Σας στηρίζουμε», που κυκλοφορεί από αύριο, 16 Δεκεμβρίου 2020, περιλαμβάνει τευχίδιο 10 αυτοκόλλητων γραμματοσήμων (1.250 τμχ), το οποίο διατίθεται προς 10,00 ευρώ και ειδικό αναμνηστικό εικονογραφημένο φάκελο (500 τμχ), που διατίθεται προς 5,00 ευρώ.

Τα γραμματόσημα και και οι φάκελοι της ειδικής αυτής έκδοσης θα διατίθενται στο: 

-στο ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) των Ελληνικών Ταχυδρομείων, www.elta.gr

-στο κατάστημα Post Collection-Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο, Λυκούργου 5 & Απελλού, στο κέντρο της Αθήνας, σε όλα τα Ταχυδρομεία της χώρας.

Επειδή τα προαναφερόμενα φιλοτελικά προϊόντα θα εκδοθούν σε περιορισμένο αριθμό, ευνόητο είναι ότι θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας των παραγγελιών. 

Λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου αριθμού τευχιδίων, η μέγιστη ποσότητα αγοράς ανά πελάτη ορίζεται στα δύο (2) τεμάχια.

Η σφράγιση των φιλοτελικών προϊόντων με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, στο κατάστημα Post Collection-Κεντρικό Φιλοτελικό Γραφείο (Λυκούργου 5 και Απελλού, 100 38 Αθήνα), από τις 10:00 έως τις 13:00.

Επίσης, οι συλλέκτες φιλοτελιστές που επιθυμούν να σφραγίσουν τα φιλοτελικά τους αντικείμενα μπορούν να τα αποστείλουν, ατελώς, στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού (Αιόλου 100, 1ος όροφος, 10188 ΑΘΗΝΑ) μέχρι τις 16 Ιανουαρίου 2021, με την προϋπόθεση αυτά να φέρουν επικολλημένα γραμματόσημα ελάχιστης αξίας 0,90 ευρώ, σημειώνοντας στον φάκελο αποστολής την ένδειξη «ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ».