Τα δρομολόγια στα ΜΜΕ την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Τα δρομολόγια στα ΜΜΕ την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των μέσων μαζικής μεταφοράς θα ισχύσουν αύριο και τη Δευτέρα στην Αθήνα, λόγω του εορτασμού του Πάσχα. Οι συχνότητες των δρομολογίων θα πραγματοποιούνται σε μεγαλύτερα διαστήματα.

Πιο συγκεκριμένα, τα δρομολόγια του μετρό θα πραγματοποιούνται κάθε 15' λεπτά, ενώ από τους σταθμούς του ΗΣΑΠ θα διέρχονται συρμοί ανά 12,5' λεπτά. Αντίστοιχα, τα δρομολόγια του τραμ θα εκτελούνται ανά 30' λεπτά. Τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινούνται κανονικά, όπως προβλέπεται για το πρόγραμμα της Κυριακής

Στον προαστιακό αναστέλλονται δρομολόγια στο τμήμα Αεροδρόμιο – Κιάτο – Αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο και Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο Αθήνα – Άνω Λιόσια – Αθήνα.

Τη Δευτέρα του Πάσχα για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα ισχύσει το πρόγραμμα της κυριακής. Προσαρμοσμένο στις ημέρες θα είναι το πρόγραμμα και την Τρίτη του Πάσχα για όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ, όπου θα εφαρμοστεί πρόγραμμα Σαββάτου.

Έτσι, το μετρό θα έχει συρμούς ανά 5? μεταξύ 9:00 – 17:00 και ανά 7? τις υπόλοιπες ώρες. Αντίστοιχα, στον ηλεκτρικό θα πραγματοποιούνται δρομολόγια ανά 10,5? λεπτά. Τέλος, τα δρομολόγια του τραμ θα εκτελούνται ανά 20' λεπτά.