Τα... αριστερόστροφα τρολς του διαδικτύου ανέλαβαν υπηρεσία

Τα... αριστερόστροφα τρολς του διαδικτύου ανέλαβαν υπηρεσία

Τα τρολς των «0,60 ευρώ η ανάρτηση» έχουν πιάσει δουλειά και με κάθε τρόπο επιχειρούν να ρίξουν λάσπη σε πρόσωπα που συνδέονται με τη Ν.Δ. ακολουθώντας τη γραμμή που χάραξε και επισήμως το Μαξίμου.

Έτσι έπραξαν και με τον γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ., Τάσο Γαϊτάνη που είχε την ατυχία της συνεπωνυμίας με το Διονύση Γαιτάνη, τον γιατρό που υπέγραψε το πιστοποιητικό το οποίο ο Α. Φλώρος, από την υπόθεση Energa, προσκόμισε στη Δικαιοσύνη με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί.

Αναρτήσεις στο διαδίκτυο και μετά οι ανάλογες αναδημοσιεύσεις με ρυθμό έντονο που έχει ως αποτέλεσμα να φέρεται ο Τάσος Γαϊτάνης ως ο άνθρωπος που ενεπλάκη σε μια υπόθεση με την οποία δεν έχει καμία σχέση. Ούτε καν με τον γιατρό πέραν της συνεπωνυμίας. Ούτε καν συγγενική σχέση.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει τα τρολς να κάνουν τη... δουλειά τους αδιαφορώντας για την πραγματικότητα. Ο ίδιος ο γραμματέας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για την αναίσχυντη προσπάθεια δυσφήμισης και συκοφάντησής του.

Και αυτό διότι παρά το γεγονός πως αρκετοί σχολίασαν κάτω από την πρώτη ανάρτηση πως είναι λάθος η ταύτιση των δύο προσώπων αυτή δεν αποσύρθηκε με αποτέλεσμα να είναι πλέον βέβαιο πως πρόκειται για οργανωμένη προσπάθεια με στόχο τον ίδιο και κυρίως τη Νέα Δημοκρατία.