Πέμπτη 21 Μαΐου 2020, 14:05

-A +A

T. Θεοδωρικάκος: Να μην επανέλθουμε στην περίοδο που κυριαρχούσε η δημαγωγία

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020, 14:05
T. Θεοδωρικάκος: Να μην επανέλθουμε στην περίοδο που κυριαρχούσε η δημαγωγία
-A +A

Την ανάγκη να μην επανέλθει η Ελλάδα «στην περίοδο των αρχών της δεκαετίας όταν κυριαρχούσε η δημαγωγία και είχε χαθεί η λογική», επισήμανε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του σχολιάζοντας την αντίδραση της αντιπολίτευσης στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο υπουργός εξέφρασε την πεποίθηση ότι «δεν είναι χρήσιμο για την Ελλάδα να επανέλθει σε ένα πολιτικό κλίμα των αρχών της δεκαετίας όταν η δημαγωγία, ο λαϊκισμός και οι φωνές κυριαρχούσαν και όταν χάθηκε η λογική» και σημείωσε πως τα καταφέραμε πάρα πολύ καλά στη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.

Και αυτό, όπως υπογράμμισε, «γιατί είχαμε ενότητα και αλληλεγγύη, γιατί η κυβέρνηση έβαλε πάνω από όλα τον άνθρωπο, όπως τώρα βάζει πάνω απ΄ όλα τον άνθρωπο, την εργασία του, τα δικαιώματά του και πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια».

Πρόσθεσε δε ότι «η αντιπολίτευση, όπως και κάθε λογικός άνθρωπος, δεν θα ήθελε να χαθεί καμία θέση εργασίας» και επισήμανε πως «αυτό κάνει λοιπόν η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και έως τώρα με τα καλύτερα αποτελέσματα σε ολόκληρη την Ευρώπη».

Αναφερόμενος στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την οικονομίας και ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός, διαβεβαίωσε ότι «θα δώσουμε μια πολύ σκληρή μάχη για να υπερασπιστούμε τις θέσεις απασχόλησης μαζί με την κοινωνία και τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς».

Τέλος, για τις άδειες ειδικού σκοπού, διευκρίνισε ότι η συνέχισή της θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις για το άνοιγμα ή όχι των σχολείων και σε κάθε περίπτωση θα ισχύει για όσους έχουν παιδιά του γυμνασίου που πηγαίνουν σχολείο εκ περιτροπής και για τις ημέρες που αυτά μένουν στο σπίτι.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα