ΓΔ: 925,83 1,53 (0,17 %)

Τζίρος: 68,57 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 2051η
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021

ΓΔ: 925,83 1,53 (0,17 %)

Τζίρος: 68,57 εκατ. €   RT

ΣΥΡΙΖΑ για Κουφοντίνα: Το κράτος δικαίου ισχύει για όλους

ΣΥΡΙΖΑ για Κουφοντίνα: Το κράτος δικαίου ισχύει για όλους

Με μια λακωνική δήλωση στην οποία αφενός επαναλαμβάνει την καταδίκη του στην τρομοκρατία αφετέρου υπογραμμίζει ότι το κράτος δικαίου ισχύει για όλους, απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ και το κάλεσμά της να πάρει θέση για την παρέμβαση στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπέρ του αρχιεκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Η τρομοκρατία είναι απολύτως καταδικαστέα και δεν έχει καμία θέση στη Δημοκρατία. Σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος δικαίου ο νόμος ισχύει για όλους» υπογράμμισε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς νωρίτερα η ΝΔ είχε καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει αν επιδοκιμάζει ή αποδοκιμάζει τα 15 στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΝΔ εξαπέλυσε πυρά κατά των συγκεκριμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «έσπευσαν προς υπεράσπισή του (σ.σ. Κουφοντίνα), ενώ δεν ποτέ δεν βρήκαν να πουν κουβέντα για τα θύματά του» και κάλεσε την Κουμουνδούρου να ξεκαθαρίσει ποια είναι η επίσημη θέση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. «Συμφωνεί με το κείμενο των στελεχών του; Περιμένουμε την τοποθέτηση του κ. Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά το Μοσχάτο.