Συνεργασία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» με την Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας

Συνεργασία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» με την Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας

Το μήνυμα "GREECE 2021", θα βλέπουν, κάθε μέρα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, στην οθόνη του κινητού τους τηλεφώνου, δίπλα στα λογότυπα των εταιρειών, από τις πρώτες ημέρες του επετειακού έτους.

Αυτή τη σημαντική, συμβολική πρωτοβουλία, για το επετειακό έτος 2021, ανακοίνωσαν ο γενικός διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ), Γιώργος Στεφανόπουλος, και η πρόεδρος της Επιτροπής "Ελλάδα 2021", Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, σε τηλεδιάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

"Η καθολική χρήση των κινητών επικοινωνιών μας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε αυτή τη συμβολική κίνηση. Είναι μια κίνηση ευθύνης από τη δική μας μεριά. Σήμερα, η κοινωνία και οι οικονομικοί παράγοντες επιδιώκουμε τη δημιουργία αξίας και την ανάκαμψη. Ευχόμαστε τα μηνύματα και τα ιστορικά διδάγματα που παίρνουμε από την επέτειο των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση να μας δώσουν έμπνευση για να πετύχουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τους στόχους της χώρας μας για το μέλλον", ανέφερε ο κ. Στεφανόπουλος, ευχαριστώντας θερμά την Επιτροπή "Ελλάδα 2021" για τη συνεργασία.

Από την πλευρά της η κ. Αγγελοπούλου δήλωσε:

"Στα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση, οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας βοηθούν να έρθουμε όλοι οι Έλληνες πιο κοντά, να πυκνώσουμε τους δεσμούς μας και να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Το μήνυμα "GREECE 2021" θα θυμίζει σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, κάθε μέρα, την επέτειο των 200 χρόνων, τη διαδρομή, τις αξίες και τους ανθρώπους που μας έφτασαν ως εδώ. Και θα γεννά προσμονή, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για την εκπλήρωση των οραμάτων του αύριο, στο δρόμο προς τον τρίτο αιώνα της σύγχρονης πορείας μας".

Επιπλέον, πρόσθεσε: "Θέλω να εκφράσω τις πιο ειλικρινείς μας ευχαριστίες στην Ένωση Εταιρειών Κινητής τηλεφωνίας, χωρίς την οποία αυτή η ιδέα δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Όλες οι εταιρείες ανταποκριθήκατε αμέσως στο κάλεσμά μας, χωρίς κανένα όρο ή προϋπόθεση, και συνεργαστήκαμε όλοι μας με συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Να ξέρετε ότι, με τον τρόπο αυτό, βάζετε τη δική σας σφραγίδα στην επέτειο".

"Ένα από τα στοιχήματα που έβαλε από την αρχή της λειτουργίας της η Επιτροπ "Ελλάδα 2021" ήταν εκείνο της συνεργασίας και της συστράτευσης. Και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση που όλο και περισσότερες ενώσεις, φορείς, σύλλογοι, συμμετέχουν σε αυτήν την εθνική υπόθεση της επετείου", υπογράμμισε η πρόεδρος της Επιτροπής.