Συνελήφθη ο συνεργός του φερόμενου ως δολοφόνου του Γιάννη Μακρή

Συνελήφθη ο συνεργός του φερόμενου ως δολοφόνου του Γιάννη Μακρή

Συνελήφθη το μεσημέρι της 26ης Ιουλίου στο Χάσκοβο, ο αδερφός και συνεργός του 31χρονου φερόμενου ως δολοφόνου του Γιάννη Μακρή στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη Βουλγαρία, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα, που είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές.

Εδώ και αρκετές ημέρες, οι αστυνομικοί στη Βουλγαρία είχαν πληροφορίες πως ο αδερφός του εκτελεστή επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα του με αποτέλεσμα να είχε σημάνει συναγερμό στις Αρχές.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή αμέσως μετά τη δολοφονία, έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας.

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο είχε συλληφθεί ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας καθώς μια απόδειξη αγοράς ρούχων είχε οδηγήσει στον εντοπισμό του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής οι δύο δράστες είχαν έρθει στην Ελλάδα από τη Σόφια την 12η Οκτωβρίου για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου που τους είχε ανατεθεί εις βάρος του 47χρονου Μακρή. 

Την επόμενη ημέρα της δολοφονίας, επέστρεψαν στη Βουλγαρία αφήνοντας στο δωμάτιο του τελευταίου ξενοδοχείου όπου είχαν καταλύσει μερικά ρούχα τους.