Συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης 64χρονος δραπέτης φυλακών

Συνελήφθη για καλλιέργεια κάνναβης 64χρονος δραπέτης φυλακών

Ένας 64χρονος δραπέτης φυλακών, ο οποίος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για υποθέσεις καλλιέργειας ναρκωτικών, συνελήφθη στο ''Αργος, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 64χρονος αφού παραβίασε τακτική άδεια που του είχε χορηγηθεί τον Νοέμβριο του 2018, μετέβη σε αγροτική περιοχή του ''Αργους, όπου καλλιεργούσε εκ νέου τους τελευταίους μήνες ναρκωτικά.

Η σύλληψη του 64χρονου, καθώς και ενός 48χρονου συνεργού του, έγινε έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας. Με βάση λοιπόν τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί μετέβησαν στο ''Αργος και πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο άνδρες.

Κατά την διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί βρήκαν 44 δενδρύλλια κάνναβης, καλλιεργούμενα σε ισάριθμες πλαστικές γλάστρες και άλλα 58 δενδρύλλια κάνναβης, καλλιεργούμενα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή του σπιτιού. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news