Συνεχίζονται έρευνες για τη δολοφονία στη Μενάνδρου 

Συνεχίζονται έρευνες για τη δολοφονία στη Μενάνδρου 

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας μετά την αιματηρή συμπλοκή το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ αλλοδαπών, με έναν νεκρό και ένα βαριά τραυματία.

Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr οι αστυνομικοί της υπηρεσίας, έχουν καταφέρει να αναγνωρίσουν τους δράστες από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας που λειτουργούν στην περιοχή. Δεν έχει γίνει ωστόσο γνωστό αν οι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί.

Από το απόγευμα της Πέμπτης, έχουν γίνει τουλάχιστον πέντε  στοχευμένες αστυνομικές έρευνες σε σπίτια υπόπτων δίχως πάντως αποτέλεσμα. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίστηκαν και την Παρασκευή με αρμόδια στελέχη να εμφανίζονται αισιόδοξα για την τελική έκβασή τους.

Κατά τη νέα επιχείρηση χθες το πρωί στην οδό Μενάνδρου και τα γύρω στενά προσήχθησαν συνολικά 130 αλλοδαποί. Από αυτούς συνελήφθησαν μόλις πέντε επειδή δεν είχαν χαρτιά και εις βάρος τους κινείται διαδικασία διοικητικής απέλασης, ενώ εις βάρος άλλων 15 σχηματίστηκε δικογραφία για παρεμπόριο.