Συνάντηση Μ. Καλογήρου - Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στον απόηχο των δηλώσεων Πολάκη

Παρασκευή 04 Ιανουαρίου 2019, 19:40
-A +A
Συνάντηση Μ. Καλογήρου - Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στον απόηχο των δηλώσεων Πολάκη

Διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χριστόφορο Σεβαστίδη και με τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσό, είχε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, λίγες μέρες μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Παύλου Πολάκη που προκάλεσαν ισχυρές αντιδράσεις.

Κατά την συνάντησή του κ. Καλογήρου με τον κ. Σεβαστίδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματική αναθεώρηση, ενώ συζητήθηκε και η προώθηση αιτημάτων του δικαστικού σώματος, ενόψει του άμεσα επικείμενου νομοθετικού προγραμματισμού του υπουργείου.

Παράλληλα, ο κ. Καλογήρου κατά την συνάντησή του με τον κ. Βερβεσό, συζήτησε τις σχεδιαζόμενες νομοθετικές και διοικητικές παρεμβάσεις του υπουργείου, που έχουν προκύψει από την καταγραφή αιτημάτων του δικηγορικού σώματος, όσον αφορά στη λειτουργία των Δικηγορικών Συλλόγων, ενώ παρουσιάστηκε και ο σχεδιασμός του υπουργείου, σχετικά με πρωτοβουλίες του για τη βελτίωση της καθημερινότητας και εν γένει των όρων άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος.

Τέλος, το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν τον δικηγορικό κόσμο θα τεθούν σε συζήτηση και κατά την προσεχή συνεδρίαση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 15/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα