7ος χρόνος, ημέρα 2225η
Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - Σισι στο Μαξίμου

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη - Σισι στο Μαξίμου
Eurokinissi

Συνάντηση στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής Ελλάδας Αιγύπτου και Κύπρου έχει στο αυριανό του πρόγραμμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα ξεκινήσει τις την ημέρα του με συνάντηση με τον πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Abdel Fattah El-Sisi.

Με τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Abdel Fattah El-Sisi, θα συναντηθεί αύριο, στις 9:30 το πρωί, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επίσης, στις 11:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στις εργασίες της 9ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδος-Κύπρου-Αιγύπτου.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 13:00, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Abdel Fattah El-Sisi, θα προχωρήσουν σε δηλώσεις στον Τύπο. Στη συνέχεια οι ηγέτες θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

Τέλος, στις 19:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ