Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με Κων. Καραμανλή στην Τρίπολη

Κυριακή 09 Δεκεμβρίου 2018, 19:26
-A +A
Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη με Κων. Καραμανλή στην Τρίπολη

Με τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή συναντήθηκε επ ευκαιρία της επίσκεψή του στην Τρίπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι δυο άνδρες βρέθηκαν στο χωριό Κάψια της Αρκαδίας, ενώ στις συζητήσεις παρευρέθηκαν ο πρώην γραμματέων της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη και Ανδρέα Λυκουρέντζου, όπως και ο πρώην υπουργός Νίκος Καλτεζιώτης.

 

Ο μεν Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αρκαδία επ αφορμή της εκδήλωσης στην οποία ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητα του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για την περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ ο κ.Καραμανλής βρισκόταν στην περιοχή σε ιδιωτική επίσκεψη.

Κατά τη συνάντησή τους, οι κ.κ.Μητσοτάκης και Καραμανλής συζήτησαν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, υπό το πρίσμα μάλιστα του συνεδρίου του κόμματος το ερχόμενο σαββατοκύριακο, θέτοντας ως απόλυτο στόχο για τη ΝΔ την αυτοδυναμία στις επερχόμενες εκλογές, ενώ συζήτησαν και τις προτεραιότητες του κόμματος ενόψει των περιφερειακών εκλογών. Οι εξελίξεις στο γερμανικό CDU βρέθηκε επίσης στο επίκεντρο της συζήτησης, όπως και οι ογκούμενες διαδηλώσεις των «Κίτρινων Γιλέκων» στη Γαλλία.

Τη συνάντηση αποκάλυψε η «Καλημέρα Αρκαδία»

 

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα 07/10/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα