Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με αντιπροσωπεία διοργανωτών της αμυντικής έκθεσης DEFEA 2021

Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με αντιπροσωπεία διοργανωτών της αμυντικής έκθεσης DEFEA 2021

Θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στην επικείμενη αμυντική έκθεση DEFEA 2021 που τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από την Τρίτη 13 έως την Πέμπτη 15 Ιουλίου  συζητήθηκαν κατά τη χθεσινή συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ  στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου με αντιπροσωπεία διοργανωτών της έκθεσης.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σχολίασε μεταξύ άλλων ότι τέτοιου υψηλού επιπέδου εκθέσεων αμυντικού υλικού αναδεικνύουν και προβάλλουν τις δυνατότητες της χώρας τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, καθόσον μέσω της DEFEA ανταλλάσσεται τεχνογνωσία και παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης για τις σύγχρονες εξελίξεις στον εν λόγω τομέα καθώς και προβολής του εκπαιδευτικού και επιχειρησιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού Αναστάσιος Ροζολής, ο πρόεδρος της ROTA A.E. Γεώργιος Τσαούσογλου, και ο διευθυντής οργάνωσης της Έκθεσης DEFEA (Exhibition Manager) Βασίλης Μπάρκας (ROTA A.E.).