Στην Pan Asia οι μισές μετοχές του Γ. Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό

Τρίτη 09 Οκτωβρίου 2018, 10:31
-A +A
Στην Pan Asia οι μισές μετοχές του Γ. Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό

Σε συμφωνία με την Pan Asia Investements του Ταϋλανδού επιχειρηματία, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ κατέληξε ο Γιάννης Αλαφούζος, για την πώληση των μισών μετοχών που κατέχει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της πρόθεσής του για είσοδο νέων επιχειρηματιών στην ΠΑΕ. 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του μετόχου του Παναθηναϊκού, ο κ. Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας Pan Asia Investements LTD, συμφερόντων του Ταϋλανδού επιχειρηματία Pairoj Piempongsant.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στην μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.

Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τετάρτη 26/06/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα