Σύλληψη στη Λεωφόρο Συγγρού - Τέλος η ανοχή διαμηνύει ο Γ. Πατούλης
Αφισοκολλητές ΣΥΡΙΖΑ

Σύλληψη στη Λεωφόρο Συγγρού - Τέλος η ανοχή διαμηνύει ο Γ. Πατούλης

Στην προσαγωγή δύο αλλοδαπών που κολλούσαν αφίσες για την αποψινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προχώρησε χθες το βράδυ η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο άτομα κολλούσαν αφίσες στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου χωρίς να έχουν την προβλεπόμενη άδεια. Στη συνέχεα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Μιλώντας την ιστοσελίδα e-ota.gr ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:  «Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων μας ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θα ανεχθούμε άλλο την παράνομη αφισορύπανση και θέσαμε όλους προ των ευθυνών τους. Η σημερινή εξέλιξη με τη σύλληψη των αφισοκολλητών αποστέλλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η περίοδος της ανοχής σε αυτά τα φαινόμενα έχει τελειώσει. Ο σεβασμός στο περιβάλλον και στην ασφάλεια των οδηγών είναι αδιαπραγμάτευτο».

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Αττικής καλούσε με ανακοίνωσή της τον Α. Τσίπρα να «πράξει τα αυτονόητα» ενώ υπογράμμιζε ότι «δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την ασφάλεια των πολιτών»

Παράλληλα με επιστολή του ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ζητούσε την παρέμβαση της Τροχαίας Αττικής και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών σχετικά με αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα σήμερα ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε με ανάρτησή του τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής που αφαίρεσαν την παράνομη αφισοκόλληση καθώς όπως σημείωσε πως είχε την λαναθασμένη πεποίθηση πως θα υπήρχε φιλότιμο και θα αφαιρούσαν τις αφίσες μόνοι τους τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.