Συγκίνησε ο γιός της Φώφης Γεννηματά: Όλες σου τις μάχες τις έδωσες παλικαρίσια

Συγκίνησε ο γιός της Φώφης Γεννηματά: Όλες σου τις μάχες τις έδωσες παλικαρίσια

Συγκίνησε ο 17χρονος γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος, που έχει και το όνομα του αείμνηστου πατέρα της, στον επικήδειο που εκφώνησε στην εξόδιο ακολουθία της μητέρας του και Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στη Μητρόπολη Αθηνών. «Όλες σου τις μάχες τις έδωσες παλικαρίσια», ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ συμπλήρωσε «Έγινες υπόδειγμα για πάρα πολλούς ανθρώπους».

«Τα διδάγματα σου είναι στήριγμα για μας», ανέφερε συγκινημένος, ενώ συμπλήρωσε «Τώρα πιστεύω περισσότερο στον άνθρωπο» δείχνοντας της ευγνωμοσύνη τη συμπαράσταση του κόσμου.

«Με την αποχώρησή του νόμιζα ότι φεύγουν οι ελπίδες μου. Τώρα όμως πιστεύω ακόμη περισσότερο στον άνθρωπο. Κρατήθηκες με όσες δυνάμεις σου είχαν απομείνει, για να μας κρατήσεις στην αγκαλιά», ανέφερε χαρακτηριστικά για τις τελευταίες ώρες της μητέρας του στο νοσοκομείο. «Είμαι σίγουρος ότι θα μας κοιτάς με χαμόγελο πάνω εκεί από τα σύννεφα», κατέληξε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δημιουργία προγράμματος δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού, με το όνομα Φώφη Γεννηματά, υπογραμμίζοντας με τον τρόπο αυτό τη σημασία που έχει η πρόληψη του καρκίνου και τονίζοντας το ενδιαφέρον του

Επικήδειο επίσης, εκφώνησαν, όπως προβλέπει και το πρωτόκολλο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.