Συγγνώμη Κ. Γαβρόγλου σε Ν. Κεραμέως για το σεξιστικό σχόλιο

Συγγνώμη Κ. Γαβρόγλου σε Ν. Κεραμέως για το σεξιστικό σχόλιο

Συγγνώμη ζήτησε για την ανάρτηση σεξιστικού περιεχομένου κατά της Νίκης Κεραμέως, ο Κώστας Γαβρόγλου, σημειώνοντας ότι στην προσπάθειά του να στηλιτεύσει τη «δημιουργική στατιστική» της υπουργού Παιδείας επέδειξε απροσεξία κάνοντας ατυχή αναφορά σε σεξιστικό στερεότυπο.

Με νέα του ανάρτηση ο πρώην υπουργός Παιδείας τονίζει ότι η απόρριψη του στερεότυπου από μέρους δεν αποτελεί δικαιολογία για την ακούσια αναπαραγωγή του. « Παρακαλώ πολύ θεωρήστε την από πλευράς μου αναφορά σε αυτό το στερεότυπο ως ομολογουμένως ατυχή», καταλήγει.

«Σε μια προσπάθεια μου να στηλιτεύσω τη "δημιουργική στατιστική" της Υπουργού Παιδείας επέδειξα απροσεξία κάνοντας μια ατυχή αναφορά σε γνωστό σεξιστικό στερεότυπο. Κατανοώ ότι ακόμα και η απερίφραστη, από πλευράς μου, απόρριψη αυτού του στερεότυπου δεν αποτελεί δικαιολογία για την ακούσια αναπαραγωγή του. Λυπάμαι, πρωτίστως γι' αυτή καθαυτή την αστοχία μου αλλά επίσης και για το γεγονός ότι έγινε η αφορμή για τον αποπροσανατολισμό και την υπονόμευση της απολύτως βάσιμης κριτικής που αξίζει στη δημιουργική στατιστική με την οποία αυτή η κυβέρνηση βαφτίζει το κρέας ψάρι. Παρακαλώ πολύ θεωρήστε την από πλευράς μου αναφορά σε αυτό το στερεότυπο ως ομολογουμένως ατυχή», αναφέρει συγκεκριμένα ο Κώστας Γαβρόγλου.