7ος χρόνος, ημέρα 2058η
Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

Συγχαρητήρια Ευ. Βενιζέλου στον Γ. Κτιστάκη που εκλέχθηκε πρόεδρος στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Συγχαρητήρια Ευ. Βενιζέλου στον Γ. Κτιστάκη που εκλέχθηκε πρόεδρος στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Συγχαρητήρια στον καθηγητή Γιάννη Κτιστάκη για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έδωσε με ανάρτησή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Όπως αναφέρει ο κ. Βενιζέλος ο νέος Έλληνας δικαστής έχει μεγάλη εμπειρία από τη λειτουργία του Δικαστηρίου, διαθέτει όλο τον αναγκαίο επιστημονικό εξοπλισμό και κυρίως εμπνέεται από τις αξίες που προστατεύει η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Θερμά συγχαρητήρια στον καθηγητή Γιάννη Κτιστάκη νέο Έλληνα δικαστή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που εξελέγη από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Διαδέχεται τον καθηγητή Λίνο - Αλέξανδρο Σισιλιάνο που ανεδείχθη στη θέση του Προέδρου του Δικαστηρίου και συνεχίζει την παράδοση των υψηλής ποιότητας Ελλήνων δικαστών στο Στρασβούργο. Ο νέος Έλληνας δικαστής έχει μεγάλη εμπειρία από τη λειτουργία του Δικαστηρίου, διαθέτει όλο τον αναγκαίο επιστημονικό εξοπλισμό και κυρίως εμπνέεται από τις αξίες που προστατεύει η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του ανθρώπου. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στην αποστολή του.