Στους 43 οι νεκροί από τον κορονοϊό - Τέσσερις θάνατοι σήμερα

Στους 43 οι νεκροί από τον κορονοϊό - Τέσσερις θάνατοι σήμερα

Στους 43 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στη χώρα μας από τον κορονοϊό, αφού δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. έχασαν τη ζωή τους τη Δευτέρα.

Πρόκειται για έναν 58χρονο άνδρα με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος νοσηλευόταν στο «Παπανικολάου», όπως και το τέταρτο θύμα του κορονοϊού σήμερα.

Νωρίτερα κατέληξε ένας 60χρονος άνδρας από την Ξάνθη, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με το xanthinews, ο 60χρονος δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Τα θύματα έφτασαν στους τέσσερις πλέον για την Ξάνθη που όπως όλα δείχνουν είναι το επίκεντρο της νόσου για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το πρωί της Δευτέρας απεβίωσε επίσης 56χρονος άνδρας από την Καστοριά, ο οποίος νοσηλευόταν επί μια εβδομάδα διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Έως χθες το απόγευμα και σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, τα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονταν στα 1.156, με 95 νέα.