Στον θαυμαστό κόσμο καινοτομίας της Huawei

Στον θαυμαστό κόσμο καινοτομίας της Huawei

«Ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψεις τα όρια του δυνατού είναι να προχωρήσεις πέρα από αυτά, στο αδύνατο». Τάδε έφη σερ Άρθουρ Τσαρλς Κλαρκ, ίσως ο μεγαλύτερος συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας του 20ου αιώνα

Ουσιαστικά αυτό που περιέγραφε ο Άρθουρ Κλαρκ δεν είναι τίποτα άλλο από τον διαρκή αγώνα για γνώση, για εξέλιξη και ανακάλυψη νέων ιδεών που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο προς το καλύτερο, ανοίγοντας νέες ατραπούς και μονοπάτια για το μέλλον.

Πιστή στο όραμά της, την εξέλιξη της τεχνολογίας προς όφελος του καταναλωτή, η Huawei βαδίζει σταθερά στην πορεία της καινοτομίας, χωρίς να επαναπαύεται στις έως τώρα δάφνες της. Οι οποίες δεν είναι και λίγες αν αναλογιστεί κανείς ότι σήμερα είναι ο κορυφαίος πάροχος ασύρματων τηλεπικοινωνιακών υποδομών και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones, παγκοσμίως.

Ένας ολοκληρωμένος κόσμος τεχνολογίας ήρθε από την Νο1 εταιρεία smartphones, την Huawei για να προσφέρει στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας προϊόντων καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα: smartphones, laptops, tablets, wearables και αξεσουάρ τα οποία ξεχωρίζουν για την άριστη απόδοσή τους, το ξεχωριστό design τους ενώ μέσω προηγμένου συστήματος συνδεσιμότητας διακρίνονται για την ευκολία χρήσης, δημιουργώντας έτσι ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα.


Το νέο smartwatch Huawei Watch GT 2e με αναβαθμισμένες λειτουργίες και 100 προγράμματα άθλησης φέρνει τη φυσική σας κατάσταση είναι στο χέρι σας! Μάλιστα, λανσάρεται με μια νέα επαναστατική λειτουργία, τον υπολογισμό μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα, το λεγόμενο και ποσοστό SpO2. 

Την ίδια στιγμή τα Huawei MatePad Τ8 & FreeBuds 3i είναι τα απόλυτα gadgets του φετινού καλοκαιριού!  Τα  FreeBuds 3i είναι ασύρματα, εφαρμόζουν τέλεια στο αυτί, φορτίζουν γρήγορα, διαρκούν για ώρες και αποκλείοντας τον περιβάλλοντα θόρυβο, αποδίδουν κρυστάλλινο ήχο σε κάθε συνθήκη.

Το νέο tablet της Huawei, το MatePad T8, αποτελεί από τη μεριά του, μία πρόταση για όλες τις χρήσεις και για όλες τις ηλικίες, με οθόνη διαγωνίου 8 ιντσών που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά. Πρόκειται για ένα tablet που μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς για διάβασμα, gaming, ταινίες, social media, ενώ  προσφέρει  αναλογία συσκευής - οθόνης 80%. 


 


 

Με έναρξη το λανσάρισμα της νέας σειράς P40 που για ακόμη μία χρονιά απέσπασε θετικές κριτικές, η Huawei P Series για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αναγνωρίστηκε στον παγκόσμιο θεσμό TIPA World Awards για τις πρωτοποριακές φωτογραφικές προδιαγραφές των προϊόντων της, αντάξιες του επιπέδου που συναντά κανείς στις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές.

Η Huawei άλλαξε ξανά τα δεδομένα και επέκτεινε την προϊοντική της γκάμα στην ελληνική αγορά δίνοντας νέες ολοκληρωμένες λύσεις, αυτή τη φορά στον κλάδο των φορητών υπολογιστών.

Η φιλοσοφία; Με προτεραιότητα τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, η Huawei αξιοποίησε  την τεχνογνωσία της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της κατασκευής smartphones και μπήκε δυναμικά και στην αγορά των φορητών υπολογιστών. Τα laptop της κυκλοφορούν ήδη σε πολλές χώρες, έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τα μέσα σε παγκόσμιο επίπεδο, και πλέον εισέρχονται και στην ελληνική αγορά. 

Το αποτέλεσμα; Η Huawei, με τα smartphones και τα laptops της, καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή, προσφέροντάς του ολιστική εμπειρία συνδεσιμότητας, καθώς ο χρήστης μπορεί να συνδέει τις δύο συσκευές με ένα άγγιγμα και να δουλεύει σε ένα περιβάλλον εύκολα, άνετα και γρήγορα, να περνά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του απευθείας στον υπολογιστή του ή να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεται το smartphone του.

Huawei Mobile Services

Το Huawei Mobile Services (HMS) μεγαλώνει. Συγκεκριμένα, το Huawei App Gallery, η εναλλακτική πλατφόρμα εφαρμογών της Huawei, εξελίσσεται επισήμως σε ένα από τα τρία μεγάλα app stores παγκοσμίως, μια εξέλιξη που φαίνεται να είναι μονόδρομος προς όφελος όλων των χρηστών Mobile Services.

To Huawei App Gallery

Το Huawei App Gallery ήρθε και έγινε ήδη αποδεκτό για να προσφέρει την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Μια ανοιχτή πύλη για πρόσβαση στον κόσμο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία. Το Huawei AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών.

Huawei Music

Η Huawei, μέσα από τη νέα μουσική υπηρεσία Huawei Music, φέρνει στην διάθεση των καταναλωτών ένα τεράστιο κατάλογο τραγουδιών και, σε συνδυασμό με ένα μοναδικό πακέτο προηγμένων δυνατοτήτων και λειτουργιών, τους δίνει τη δυνατότητα να ακούν μουσική όποτε θέλουν, από όπου θέλουν, όπως θέλουν. Η εφαρμογή Huawei Music διατίθεται μέσω του Huawei App Gallery και προσφέρει ατέλειωτες ώρες μουσικού streaming, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, με πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια και 1,2 εκατομμύρια άλμπουμ από όλο τον πλανήτη. Οι κάτοχοι συσκευών Huawei θα έχουν το προνόμιο μιας δωρεάν συνδρομής για 6 μήνες συνολικής αξίας 60 Ευρώ. Ειδικά για τους κατόχους AG συσκευών η υπηρεσία αυτή είναι ένα μικρό μέρος του πακέτου προνομίων από το Huawei App Gallery στο πλαίσιο της καλοκαιρινής καμπάνιας προσφορών.

Huawei Summer Offers - Όλα στα κόκκινα!

Ό,τι μπορεί να είναι απαραίτητο για το φετινό το καλοκαίρι, η Huawei το διαθέτει και μάλιστα στην καλύτερη τιμή. Καλοκαιρινές προσφορές σε τελευταίας τεχνολογίας smartphones, λάπτοπ, τάμπλετ και gadgets. Ακόμη, δώρο ο ΦΠΑ στις νέες συσκευές AG smartphones (P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite e και Y5P), και επιπλέον προνόμια αξίας από 300 Ευρώ και άνω! Στο επίκεντρο του μεγάλου καλοκαιρινού πακέτου προσφορών βρίσκεται το κατάστημα εφαρμογών Huawei App Gallery, το οποίο αναπτύσσεται καθημερινά με ταχύτατους ρυθμούς εντάσσοντας τα Top Applications στην Ελλάδα και προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες. Δωρεάν 6μηνη συνδρομή στο Huawei Music, δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο Huawei Cloud, εκπτώσεις σε γεύματα, παραγγελίες ειδών supermarket, μετακινήσεις με ταξί και έκπτωση σε υπηρεσίες parking, είναι τα δώρα που μπορούν όλοι οι νέοι χρήστες AG συσκευών να απολαύσουν.

Επιπλέον, από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου η Huawei προσφέρει έκπτωση από 15% έως 61% σε επισκευές που αφορούν αντικατάσταση οθόνης ή / και πλακέτας σε επιλεγμένα μοντέλα. Η έκπτωση ισχύει και για συσκευές που εξυπηρετούνται μέσω της υπηρεσίας Pick up and Return καθώς και έκπτωση 40% σε υψηλής ποιότητας προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης με επιλογή σχεδίου (για το φιλμ της πλάτης).