Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος Τ. Τέλλογλου για το θέμα των παρακολουθήσεων από το 2018

Στον εισαγγελέα ο δημοσιογράφος Τ. Τέλλογλου για το θέμα των παρακολουθήσεων από το 2018

Ανοίγει η έρευνα που διενεργεί ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος για τη διαρροή πληροφοριών και εγγράφων από την ΕΥΠ, περί υποκλοπών στα κινητά τηλέφωνα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, με τυχόν ελεγχόμενα πρόσωπα να σχετίζονται με την ΕΥΠ και την ΑΔΑΕ.

Πλέον στο “τραπέζι” της έρευνας, όπως μεταδίδει το dikastiko.gr πέφτει και τυχόν παρακολούθηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτσάκη το 2018, ενώ ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αφορμή σχετική αναφορά στο twitter του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου που διενήργησε δημοσιογραφική έρευνα για την υπόθεση των υποκλοπών : “Ο Iδιώτης, που δραστηριοποιείτο επί της προηγούμενης κυβέρνησης στο να “ακούει” τον αρχηγό της αντιπολίτευσης στις πιο προσωπικές του στιγμές, όταν μιλάει με την σύζυγο η την κόρη του κάνει τώρα το ίδιο με άλλους, μερικοί ανήκουν και στο ίδιο κόμμα με τους παραιτηθέντες”, αναφέρει ένα tweet του δημοσιογράφου σε μια αλληλουχία αναρτήσεων για την ίδια υπόθεση.

Ο κ. Ντογιάκος καλεί αύριο τον δημοσιογράφο ως μάρτυρα στην υπόθεση προκειμένου να ερωτηθεί για την συγκεκριμένη ανάρτηση καθώς εμφανίζεται παρακολουθούμενος και ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Επίσης, έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον του κ. Ντογιάκου, στις 16 Αυγούστου, ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό το εξής: