Στον αέρα η νέα ταινία του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ

Στον αέρα η νέα ταινία του ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ

Η νέα τηλεοπτική ταινία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με την υπογραφή της Weber Shandwick / McCann Athens και σε παραγωγή της Play Productions βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες on air.

Στο τηλεοπτικό σποτ παρουσιάζονται σύγχρονοι «ήρωες», οι οποίοι πραγματοποιούν τους δικούς τους καθημερινούς άθλους, με φόντο μερικά μόνο από τα πιο εμβληματικά έργα υποδομών που έχουν γίνει πραγματικότητα με πρώτες ύλες του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ και έχουν μεταμορφώσει την εικόνα της χώρας και αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής μας.

Το τολμηρό πρώτο βήμα ενός μικρού παιδιού, η προετοιμασία και η ορμή μίας μουσικού λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για το πιο σημαντικό κονσέρτο της, το ταξίδι μίας φοιτήτριας σε ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο της ζωής της και τη διεκδίκηση των μεγαλύτερων ονείρων της, η αναζήτηση επόμενων προκλήσεων και νέων προορισμών από μια παρέα φίλων χαράσσοντας νέα πορεία, τα σχέδια ζωής ενός νέου ζευγαριού που βλέπει το μέλλον στο νέο τους σπίτι, η πορεία ενός νέου ποδηλάτη να ανέβει στην κορυφή μέσα από τα πιο δύσβατα μονοπάτια, η προσπάθεια ενός «γίγαντα» των γηπέδων που έμελλε να καθορίσει τη νίκη της ομάδας του. Καθημερινοί μικροί και μεγάλοι «άθλοι» που εκτυλίσσονται σε έναν κόσμο, όπου ο Όμιλος έχει θέσει τα θεμέλια κάνοντας πράξη κατασκευαστικούς άθλους.

Για περισσότερο από έναν αιώνα τώρα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στέκεται δίπλα σε κάθε ταξίδι, κάθε αγώνα και κάθε μεγάλη στιγμή καθενός από εμάς και «χτίζει» το μέλλον του τόπου.

«110 χρόνια μαζί, σε κάθε σου άθλο»

Οι συντελεστές:

AGENCY: WEBER SHANDWICK / McCANN ATHENS

ETΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Play Productions

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ