«Στο Σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη» απόψε στο Mega

«Στο Σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη» απόψε στο Mega

Όπως κάθε Παρασκευή βράδυ, στις 23.00 ακριβώς, ραντεβού στο Mega και απόψε σε μία ιδιαίτερη βραδιά, στο «Σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη». Προσκεκλημένος της εκπομπής ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μαζί τους η Κατερίνα Πολέμη, η Ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη δημιουργός, ο ταλαντούχος συνθέτης Ευστάθιος Δράκος, ο νεαρός ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης και η αγαπημένη του κοινού Παυλίνα Βουλγαράκη. Η αφρόκρεμα της νέας γενιάς καλλιτεχνών που τα τελευταία δώδεκα χρόνια έχουν στενή συνεργασία με τη σπουδαία ερμηνεύτρια θα επιχειρήσουν μία νέα προσέγγιση σε κλασσικό υλικό ερωτικών τραγουδιών και θα συνθέσουν ένα ιδιότυπο παζλ από μουσικές στιγμές όλων των εποχών και όλων των ειδών.

Όλοι μαζί επί σκηνής, γιατί, όπως και ή ίδια η Δήμητρα Γαλάνη χαρακτηριστικά αναφέρει στο τρέηλερ της εκπομπής, «για να κάνεις μουσική θέλει παρέα», θα υμνήσουν τον έρωτα σε όλες τις γλώσσες, μέσα από γνωστά κομμάτια, ελληνικά κυρίως, αλλά και ξένα, βραζιλιάνικα, ιταλικά, γαλλικά και αγγλικά σε μια βραδιά που τιτλοφορείται «Έρωτα Εσύ» και κατά τη διάρκεια της οποίας οι αφιερώσεις αναμένεται να πέσουν βροχή και τα κινητά των τηλεθεατών να πάρουν φωτιά.

Αγαπημένα ερωτικά τραγούδια από την σταδιοδρομία της Δήμητρας Γαλάνη όπως τα «Ζω», «Στερεότυπα» και «Δυο μέρες μονο» θα ακουστούν κατά τη διάρκεια αυτής της σπάνιας μουσικής συνεύρεσης που θα κάνει μία στάση σε όλους τους σπουδαίους σταθμούς του ερωτικού λόγου στο τραγούδι, στον χρόνο αλλά και στον κόσμο. Η νύχτα θα βαφτεί κόκκινη και ο έρωτας θα καταργήσει όλα τα φράγματα χαρίζοντάς μας μοναδικές ερμηνείες ελληνικών τραγουδιών όπως το «Τυχερό Αστέρι» του Κωνσταντίνου Βήτα (2001) αλλά και τα «Ήσυχα Βράδια» της Αρλέτας (1985) καθώς και διασκευές ξένων όπως το Wicked Game του Chris Isaak (1990) και το “Love will tear us apart” των Joy Division (1980), αποδεινκύοντας για άλλη μια φορά ότι στη μουσική δεν υπάρχουν στεγανά και κανόνες.

Τούτων δοθέντων, το βράδυ της Παρασκευής θα είναι αφιερωμένο και πάλι στο MEGA, όπως πάντα, με το τηλεοπτικό κοινό να πιάνει αναπαυτικές θέσεις στον καναπέ του σπιτιού στις 23.00 ακριβώς!