Στο Μπαχρέιν σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης

Στο Μπαχρέιν σήμερα ο Νίκος Αναστασιάδης

Επίσημη επίσκεψη στο Μπαχρέιν πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Νίκος Αναστασιάδης. Συνοδευόμενος από κυβερνητικό κλιμάκιο, ο κ. Αναστασιάδης θα μεταβεί αρχικά στο Συμβούλιο Οικονομικής Ανάπτυξης του Μπαχρέιν. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Παλάτι Gudhaibiya, όπου θα τύχει υποδοχής από τον βασιλιά Hamad bin Isa Khalifa, με τον οποίο θα παρακαθίσουν σε συνομιλίες επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Μανάμα, χθες Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας υποδέχθηκαν ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, δρ. Abdullatif bin Rashid Al Zayani και ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού, Ayman Al-Moayed, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

Τον κ. Αναστασιάδη συνοδεύουν στο Μπαχρέιν ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, η υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Νατάσα Πηλείδου, ο υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής, ο υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος και υπηρεσιακοί παράγοντες.