Στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών Ριτσώνας το τελευταίο αντίο στον Θεόφιλο Μητρούδη

Στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών Ριτσώνας το τελευταίο αντίο στον Θεόφιλο Μητρούδη

Η οικογένεια του Θεόφιλου Μητρούδη, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον πρώην πρόεδρο του μπασκετικού Άρη χθες, Τρίτη, στο Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών Ριτσώνας.

Ο Θεόφιλος Μητρούδης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών. Γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1953 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε, ενώ σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ. Παράλληλα με την επαγγελματική δραστηριότητά του, ανήκε στην ομάδα παραγόντων του Άρη που έπαιξαν ρόλο στη δημιουργία της αυτοκρατορίας στη δεκαετία του ’80, με κυριότερο επίτευγμά του τη μεταγραφή του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Στη σεμνή αποχαιρετιστήρια τελετή που έλαβε χώρα στους χώρους του Αποτεφρωτηρίου, παρουσιάστηκε υπό τους ήχους του ύμνου του Άρη, τετράλεπτο βίντεο με φωτογραφίες από τη ζωή του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Άρης, τόσο την προσωπική όσο και την «μπασκετική».

Στη συνέχεια, οι παραβρισκόμενοι συλλυπήθηκαν τους συγγενείς του εκλιπόντος στο αναψυκτήριο του Αποτεφρωτηρίου. Μεταξύ άλλων, παρέστησαν οι τραγουδιστές Στέλιος Διονυσίου και Άγγελος Διονυσίου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Λάκης Οικονομίδης, ο πρώην μάνατζερ του Άρη Φάνης Ταρνατώρος, οι Δημήτρης Ζεκεντές, Γιάννης Τουλουπιάδης, Φοίβος Ηλιόπουλος, Μυρτώ Γραφάκου κ.α.