Στο «Καραϊσκάκης» το Αρσεναλ – Μπενφίκα

Στο «Καραϊσκάκης» το Αρσεναλ – Μπενφίκα

Στο «Ολίμπικο» της Ρώμης (18/2) και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (25/2) θ' αναμετρηθεί η Αρσεναλ με τη Μπενφίκα για τους «32» του Europa League, με το παιχνίδι που θα γίνει στην Ελλάδα να είναι το «εντός έδρας» των «κανονιέρηδων». Αυτή η λύση δόθηκε από την UEFA εξαιτίας των περιορισμών που ισχύουν στις πτήσεις μεταξύ Αγγλίας και Πορτογαλίας. Τις ίδιες ημέρες ο Ολυμπιακός θα παίζει με την ολλανδική Αϊντχόφεν (18/2 εντός έδρας, 25/2 εκτός) επίσης για το Europa League.

Το ζευγάρι Αρσεναλ – Μπενφίκα δεν είναι το μόνο που έχει επηρεαστεί, ενώ στην χώρα μας δεν αποκλείεται να... έρθουν και άλλα ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο η πανδημία προκαλεί τέτοιου είδους προβλήματα και οι κυβερνήσεις δεν δίνουν ειδικές άδειες για την κορυφαία βαθμίδα του αθλητισμού.

Το επόμενο ματς που αναμένεται ν' αλλάξει είναι το Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι για τους «16» του Champions League στις 23 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα ισπανικά ΜΜΕ, οι δύο ομάδες εξετάζουν τα εξής ενδεχόμενα: να παίξουν στο Βουκουρέστι ή στην Ιταλία. Ως τώρα, λόγω των περιορισμών, ήδη έχουν αλλάξει έδρα οι αγώνες του Champions League: Λειψία – Λίβερπουλ (ορίστηκε στη Βουδαπέστη), Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι (Βουδαπέστη) και του Europa League: Μόλντε – Χόφενχαϊμ (Βιγιαρεάλ), Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τορίνο) και λογικά θα ακολουθήσουν και άλλα.