Στο ΦΕΚ ο διορισμός των 29 διακεκριμένων αθλητών

Στο ΦΕΚ ο διορισμός των 29 διακεκριμένων αθλητών

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών για το διορισμό των 29 διακριθέντων αθλητών που διέπρεψαν σε αγώνες έως το 2009 στο δημόσιο, μετά την τοποθέτηση των υπολοίπων 118 αθλητών τον περασμένο Ιούνιο.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Θεοδωρικάκου οι 29 αθλητές και αθλήτριες καταλαμβάνουν ισάριθμες θέσεις σε υπηρεσίες περιφερειών και δήμων σε 11 νομούς της χώρας βάσει των επιλογών τους. 

Μεταξύ αυτών, ο πολίστας του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης Γιώργος Ντόσκας διορίζεται στο δήμο Χίου σε θέση ΔΕ Διοικητικού. Ο πρωταθλητής Taekwondo Κώστας Γκόλτσιος τοποθετείται στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε θέση ΠΕ Φυσικής Αγωγής.

Στην ίδια περιφέρεια και στην ίδια θέση διορίζεται και ο πρωταθλητής στίβου των 400μέτρων Δημήτρης Γράβαλος. Θέση πολιτικού μηχανικού στο δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Πάρου αναλαμβάνει ο ιστιοπλόος Αγγελος Βασιλάς.

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ξιφασκίας με αμαξίδιο Γεράσιμος Πυλαρινός Μαρκαντωνάτος εντάσσεται στο δυναμικό του δήμου Νέας Σμύρνης σε θέση ΔΕ Διοικητικού και το μέλος της Εθνικής Ομάδας Κωφών Γιώργος Τετώρος στη Διεύθυνση Οικονομικού της περιφέρειας Πελοποννήσου.