8ος χρόνος, ημέρα 2438η
Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Στις 3-5 Ιουνίου το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: «Ελλάδα 2030»

Στις 3-5 Ιουνίου το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ: «Ελλάδα 2030»

Σε λίγες ημέρες, στις 3 με 5 Ιουνίου πραγματοποιείται το 13ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ με την Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας να επισημαίνει ότι το σύνθημα που θα δοθεί θα είναι «για την καλύτερη εκδοχή της Ελλάδας του μέλλοντος», για «τους σημερινούς 20άρηδες και 30άρηδες που θέλουν να δημιουργήσουν, να δουλέψουν και να πετύχουν στην Ελλάδα του 2030».

Αναλυτικά η ΟΝΝΕΔ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

«Σε λίγες ημέρες η ΟΝΝΕΔ ξεκινά το 13ο Συνέδριό της. Ένα συνέδριο για τους σημερινούς 20άρηδες και 30άρηδες που θέλουν να δημιουργήσουν, να δουλέψουν και να πετύχουν στην Ελλάδα του 2030.

Ένα συνέδριο για το όραμα μιας καλύτερης Ελλάδας, που μας ενώνει και για όσα πρέπει να κάνουμε, ώστε να το πραγματοποιήσουμε. Ένα συνέδριο για όσους επέμειναν να παραμείνουν στην Ελλάδα και τους φίλους και τα αδέρφια μας, που επέστρεψαν ή θέλουν να επιστρέψουν από το εξωτερικό.

Ένα συνέδριο για όσους βρίσκονται ήδη στην Οργάνωση και για όσους θέλουν να συμπορευτούν μαζί μας. Ένα συνέδριο για εκείνους, που πιστεύουν στην πρόοδο και την ελευθερία. Ένα συνέδριο από τους νέους, με τους νέους, για τους νέους.

Τα προηγούμενα χρόνια πετύχαμε πολλά. Από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δίνουμε το σύνθημα για την καλύτερη εκδοχή της Ελλάδας του μέλλοντος!»