Στήριξη ΠΡΑΤΤΩ σε υποψήφιους στις εκλογές του ΤΕΕ

Στήριξη ΠΡΑΤΤΩ σε υποψήφιους στις εκλογές του ΤΕΕ

Να στηρίξουν τις υποψηφιότητες τού Χρήστο Σκορδή και της Ιωάννας Σαμπράκου στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή, καλεί τα μέλη της και τους φίλους της η Κίνηση Ιδεών και Δράσης ΠΡΑΤΤΩ.

Η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ στηρίζει τις δύο αυτές υποψηφιότητες γιατί, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, εκφράζουν σημαντικές απόψεις και ιδέες για τον κλάδο των Μηχανικών αλλά και για την ευρύτερη παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ενόψει των εκλογών του ΤΕΕ, η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ καλεί τα μέλη και τους φίλους της να στηρίξουν τους υποψήφιους:

- Χρήστο Σκορδή, Μηχανικό Περιβάλλοντος, υποψήφιο με το συνδυασμό «Περιφερειακή Συνεργασία Μηχανικών» για την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ από το Περιφερειακό Τμήμα Αττικής, και μέλος της γραμματείας του Δικτύου νεολαίας της Κίνησης.

- Ιωάννα Σαμπράκου, Ηλεκτρονικό Μηχανικό, υποψήφια με το συνδυασμό «Μηχανικοί ΗΥ @Πληροφορικής γι' αυτά που μας ανήκουν», στην Επιστημονική Επιτροπή Ειδικότητας Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ