Στήριξη Κυρ. Μητσοτάκη σε Σ. Τσιόδρα: Απαράδεκτη η στοχοποίησή του

Στήριξη Κυρ. Μητσοτάκη σε Σ. Τσιόδρα: Απαράδεκτη η στοχοποίησή του

Απόλυτη στήριξη παρείχε ο πρωθυπουργός στον Σωτήρη Τσιόδρα κατά τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, χαρακτηρίζοντας «απαράδεκτη» τη στοχοποίησή του από πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης. 

«Η συστηματική στοχοποίηση του καθηγητή κ. Τσιόδρα τις τελευταίες μέρες είναι απολύτως απαράδεκτη. Εάν θέλουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι να μας ασκήσουν κριτική, είμαστε εδώ. Αλλά είναι λανθασμένο να στοχοποιούνται επιστήμονες που καταθέτουν την επιστημονική τους γνώση», ανέφερε στη συνέχεια με ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός. 

Το liberal.gr μετέφερε λάθος πληροφόρηση ότι κατά την σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την στοχοποίηση του Σωτήρη Τσιόδρα, κατονομάζοντας ως υπεύθυνο για αυτήν, προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα. Το liberal.gr διόρθωσε άμεσα το λάθος και δηλώνει ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε ο σκοπός της παραπληροφόρησης.

Κατανοούμε τον κ. Τσίπρα καθώς και εμείς υπήρξαμε πολλές φορές θύματα παραπληροφόρησης χωρίς να γίνουν μάλιστα στην συνέχεια οι απαραίτητες διορθώσεις. Ζητούμε συγνώμη από τον κ Τσίπρα και τους αναγνώστες μας.