Πέμπτη 21 Μαΐου 2020, 19:22

-A +A

AVAX: Στην τελική ευθεία η παράδοση τριών νέων σταθμών της Γραμμής 3 του Μετρό 

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020, 19:22
Στην τελική ευθεία η παράδοση τριών νέων σταθμών της Γραμμής 3 του Μετρό 
-A +A

Στο στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται η κατασκευή των σταθμών «Αγ. Βαρβάρα», Κορυδαλλός» και «Νίκαια», της Γραμμής 3 του Μετρό που υλοποιείται από την κοινοπραξία των εταιριών AVAX, GHELLA SPA & ALSTOM TRANSPORT AE, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της κοινοπραξίας.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η Γραμμή 3 του Μετρό προχωρά απρόσκοπτα και εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού καθώς παρά τις δυσκολίες και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει ολόκληρη η κοινωνία, η τεχνογνωσία της κοινοπραξίας των εταιρειών επέτρεψαν να διατηρηθεί η επιχειρησιακή συνέχεια και το επίπεδο λειτουργίας που απαιτείται σε ένα έργο τέτοιου βεληνεκούς και σήμερα βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης.

Οι τρεις σταθμοί που θα παραδοθούν σύντομα στο επιβατικό κοινό, όπως αναφέρθηκε και στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών στο Σταθμό Αγ. Βαρβάρα, αναμένεται να δώσουν πνοή και να συμβάλλουν στην ουσιαστική αναβάθμιση των εν λόγω περιοχών διευκολύνοντας την πρόσβαση και τις μετακινήσεις των πολιτών προς το κέντρο της Αθήνας, το Αεροδρόμιο και άλλους προορισμούς του λεκανοπεδίου.

Ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας AVAX, GHELLA SPA & ALSTOM TRANSPORT AE ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι τιμή μας που εν μέσω των προκλήσεων που έθεσε η πανδημία, τηρώντας παράλληλα όλα τα πρωτοκόλλα ασφαλείας για την υγεία των εργαζομένων, βρισκόμαστε προ των πυλών παράδοσης αυτού το σημαντικού έργου. Ένα έργο που αποτελεί απτό βήμα προόδου και θέτει τις υποδομές στον πυρήνα των προσπαθειών για την ανάκαμψη της οικονομίας».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα