7ος χρόνος, ημέρα 2102η
Τρίτη, 3 Αυγούστου 2021

Στη Μύκονο ο Αλέξης Τσίπρας

Στη Μύκονο ο Αλέξης Τσίπρας

Εμβληματικό τουριστικό προορισμό χαρακτήρισε τη Μύκονο από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος στήνει το νέο αντιπολιτευτικό αφήγημα περί αποτυχίας της κυβέρνησης στα έκτακτα μέτρα που ελήφθησαν στο νησί και τα οποία αν τα δεδομένα δείξουν θετικές εξελίξεις, θα λήξουν την προσεχή Δευτέρα. Στο πλαίσιο αυτό πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να μεταβεί στο νησί προκειμένου όπως λέγεται να διαπιστώσει τα προβλήματα που έχουν σημειωθεί...

Έχοντας χαρακτηρίσει ως lockdown τα μέτρα που ελήφθησαν και αφορούν στη μουσική και τη απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 1π.μ έως 6 π.μ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σήκωσε ψηλά τους τόνους γύρω από την απόφαση της κυβέρνησης να επιχειρήσει να βάλει ένα τέλος στην μεγάλη διασπορά του ιού που σημειώθηκε το προηγούμενο διάστημα στο νησί.

Μάλιστα υποστήριξε ότι στέλνεται με τον τρόπο αυτό ένα αρνητικό μήνυμα για το σύνολο του τουρισμού παραγνωρίζοντας ενδεχομένως πως το μήνυμα αυτό έχει και άλλη ανάγνωση, δηλαδή ότι οι αρμόδιες αρχές και η κυβέρνηση προτάσσουν την ασφάλεια των πολιτών, κατοίκων και επισκεπτών.

Εμμένοντας στη λογική της καταστροφολογίας πάντως επιτέθηκε σήμερα στην κυβέρνηση για το θέμα της Μυκόνου από το βήμα της Βουλής όπου βρέθηκε προκειμένου να μιλήσει για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας. Επανέλαβε όλα όσα υποστηρίζει για τους εμβολιασμούς, τη διαχείριση και την συνολική διαχείριση της πανδημίας ρίχνοντας και πάλι όμως νερό στο μύλο των μη εμβολιασμένων υποστηρίζοντας εκ νέου ότι τίθεται θέμα διχασμού των πολιτών

Προχώρησε δέ ένα βήμα παραπάνω αντιδρώντας και στις διευκολύνσεις για τους εμβολιασμένους τονίζοντας πως την πανδημία «θα την αντιμετωπίσουν όλοι μαζί»... ενώ επιχείρησε να επαναλάβει περιστατικά που σημειώθηκαν προκειμένου να δώσει έμφαση στις καταγγελίες του.