Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των ληστών που εμπλέκονται στη δολοφονία του Αλ. Σταματιάδη

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των ληστών που εμπλέκονται στη δολοφονία του Αλ. Σταματιάδη

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των μελών της σπείρας που διέπρατταν συστηματικά ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες σε διαφορές περιοχές της Ελλάδας και φαίνεται να εμπλέκονται στη δολοφονία του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, πέρσι τον Απρίλιο.

Μεταξύ των συλληφθέντων, περιλαμβάνεται και ένας άντρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος είναι ανάπηρος , ωστόσο ήταν ο άνθρωπος που εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου για τη συμμορία. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος φέρεται να είναι δεινός οδηγός αυτόματων αυτοκινήτων και κατά την αστυνομία ήταν ο άνθρωπος που φυγάδευσε στην Αλβανία έναν από τους τους φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας το ίδιο κιόλας βράδυ που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στην Κηφισιά.

Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι τον Απρίλιο ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης άφησε την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» τον οποίο είχαν πυροβολήσει δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά. 

Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως λίγες ημέρες πριν παρουσίασε οίδημα στον εγκέφαλο.

Είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, από άγνωστους δράστες όταν αυτοί εισέβαλαν σπίτι του, στην Κηφισιά, για να τον ληστέψουν.

Ο επιχειρηματίας, που βρισκόταν στο σπίτι μαζί με την γυναίκα του και τα δύο ενήλικα παιδιά του άκουσε θόρυβο και όταν πήγε να δει τι συμβαίνει αντίκρισε μπροστά του τους δύο κουκουλοφόρους.

Ο 52χρονος προσπάθησε να αντιδράσει και τότε εκείνοι τον χτύπησαν με διαρρηκτικό εργαλείο στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια ο ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη. Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. 

Φωτογραφία intime news