Στάση εργασίας των εργαζομένων στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο τη Δευτέρα

Στάση εργασίας των εργαζομένων στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο τη Δευτέρα

Προειδοποιητική στάση εργασίας 12.00 με 15.00 το μεσημέρι εξήγγειλαν για τη Δευτέρα οι Εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο.

Οι εργαζόμενοι ζητούν από το υπουργείο Υποδομών και τη ΣΤΑΣΥ να δρομολογήσουν λύσεις αναφορικά με τα προβλήματα που υπήρξαν στην εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου, καθώς επίσης να αποσύρει ο κύριος Σπίρτζης το τελεσίγραφο του περί παραπομπής στο πειθαρχικό με το ερώτημα της απόλυσης άλλα και στον εισαγγελέα, όσων εργαζόμενων αρνηθούν να εκδώσουν ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Σημειώνεται ότι όπως είχε καταγγείλει ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, Λευτέρης Ρενιέρης στον ΣΚΑΪ, ο ελληνικός λαός πλήρωσε ακριβά ένα σύστημα που δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει και έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα σε επιβάτες και εργαζόμενους.

Όπως εξήγησε, υπάρχουν πέντε διαφορετικά λογισμικά ανάμεσα στα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων πολλαπλής διαδρομής, έκδοσης καρτών αλλά και στα ακυρωτικά μηχανήματα και αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα ο κόσμος θα ταλαιπωρηθεί. Ήδη, η έκδοση των προσωποποιημένων ηλεκτρονικών καρτών γίνεται με δυσκολία, ενώ μέχρι τέλος του μήνα θα χρησιμοποιούνται τα χάρτινα εισιτήρια.

Φωτογραφία SOOC