8ος χρόνος, ημέρα 2401η
Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

ΣΤΑ.ΣΥ: Ο Χάρης Δαμασκός προσωρινός CEO

ΣΤΑ.ΣΥ: Ο Χάρης Δαμασκός προσωρινός CEO
φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Χαράλαμπος Δαμασκός, αναλαμβάνει προσωρινά καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού έπειτα από την παραίτηση του κ. Νικόλαου Χαιρέτα.

Ο κ. Δαμάσκος είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστήμιου Πατρών, με ειδίκευση στον τομέα Συγκοινωνιακών Έργων και είναι Πρόεδρος της ΣΤΑ.ΣΥ. και μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. της εταιρίας από τον Μάρτιο του 2020.

Έχει διατελέσει ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Υγείας για θέματα διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, την περίοδο 2014-2015. Υπήρξε Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Έργων του Δήμου Αχαρνών και Πρόεδρος της επιχείρησης Ανάπτυξης, ενώ την περίοδο 2004-2011 διετέλεσε Αντινομάρχης Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος Ανατολικής Αττικής. Από το 2012-2017 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Μητροπολιτικού Σχεδιασμού, όπως και του Οργανισμού Αθήνας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Καθήκοντα Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ. της ΣΤΑ.ΣΥ., αναλαμβάνει η κα Ελένη Βλαχογιάννη, ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος της εταιρίας από τον Μάρτιο του 2020, ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης.

Η διοίκηση του ΟΑΣΑ θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον κο Χαιρέτα και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά βήματα.