Στα Χανιά ο πρωθυπουργός για το μνημόσυνο του πατέρα του

Στα Χανιά ο πρωθυπουργός για το μνημόσυνο του πατέρα του

Τα Χανιά επισκέπτεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο ανεπίσημης επίσκεψης, προκειμένου να παρευρεθεί στο μνημόσυνο για τη συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο τού πατέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μονής στο Facebook, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την άφιξή του στα Χανιά και συνοδευόμενος από τον γιο του, Κωνσταντίνο, επισκέφθηκε τη Μονή Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων, στο Ακρωτήρι, όπου είχε συνάντηση με τον ηγούμενο του μοναστηριού, επίσκοπο Δορυλαίου, Δαμασκηνό.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή στο Facebook, η Μονή αναφέρει τα εξής:

«Την Ιερά Μονή μας επισκέφτηκε πριν λίγο ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από τον υιό του Κωνσταντίνο πραγματοποιώντας ανεπίσημη επίσκεψη. Ενδιαφέρθηκε για την διαδιακασία ανακαίνισης της Μονής, την οποία έχει αναλάβει προσωπικά.

Επίσης συνεχάρη από κοντά τον Επίσκοπο Δορυλαίου και Καθηγούμενο της Μονής μας κ.κ. Δαμασκηνό για την εκλογή και την χειροτονία του ο οποίος από την ημέρα που ανέλαβε έχει κάνει σημαντικό έργο στην ιστορική Μονή.

Στην παρέα ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος βρίσκεται στα Χανιά για το μνημόσυνο του Κ. Μητσοτάκη».