Στα 158 τα θύματα της έκρηξης - 21 άνθρωποι αγνοούνται στα ερείπια, 6.000 οι τραυματίες
Λίβανος

Στα 158 τα θύματα της έκρηξης - 21 άνθρωποι αγνοούνται στα ερείπια, 6.000 οι τραυματίες

Ο αριθμός των νεκρών από την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού αυξήθηκε σε 158, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου, ενώ ο αριθμός των τραυματισμένων σε 6.000, ενώ 21 ακόμα άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι/

«Ο αριθμός των νεκρών έχει φθάσει τους 158, εκ των οποίων οι 25 δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί», ανέφερε ο αξιωματούχος στο γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο AFP, προσθέτοντας ότι υπάρχουν ακόμα πάνω από 21 αγνοούμενοι.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε μάλιστα χθες ότι τουλάχιστον 120 από τους 5.000 και πλέον τραυματίες από την έκρηξη της Τρίτης βρίσκονται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση.

Περισσότεροι από 40 Σύροι μεταξύ των θυμάτων της έκρηξης

Τουλάχιστον 43 Σύροι βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων της τεράστιας έκρηξης που έγινε την Τρίτη στο λιμάνι της Βηρυτού, από την οποία καταστράφηκαν τμήματα της πρωτεύουσας του Λιβάνου, μετέδωσε σήμερα, το τηλεοπτικό κανάλι Al-Mayadeen TV, επικαλούμενο την πρεσβεία της Συρίας στο Λίβανο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Το αναφερόμενο τηλεοπτικό κανάλι έχει την έδρα του στο Λίβανο και βρίσκεται κοντά στην κυβέρνηση του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ.