Στ. Τσιτσιπάς: Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας το χρωστάω στον κόσμο

Στ. Τσιτσιπάς: Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας το χρωστάω στον κόσμο

«Είναι απίστευτο αυτό που ζω. Ασύλληπτο. Βίωσα και την στήριξη του κόσμου», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Ντόμινικ Τιμ και την κατάκτηση του τροπαίου, τονίζοντας ότι «με βοήθησαν πολύ μου έδωσαν έξτρα κίνητρο και ώθηση αλλά και με στήριξαν με τις ελληνικές σημαίες».

Μιλώντας μετά τον τεράστιο θρίαμβο ο έλληνας αθλητής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω λάβει ποτέ ξανά τόση αγάπη και στήριξη από τον κόσμο. Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας το χρωστάω στον κόσμο που με στήριξε»

«Ειλικρινά δεν ξέρω πως να το εκφράσω. Ήμουν ήρεμος και δεν σκεφτόμουν πολύ ειδικά στην διάρκεια του 2ου σετ. Κοίταξα να έχω καθαρό μυαλό. Ήταν ένα πολύ καλό σετ για μένα», συνέχισε.

Στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς είπε: «Νιώθω απίστευτα που κρατάω αυτό το τρόπαιο. Ευχαριστώ την ομάδα μου, τον πατέρα μου και τον αντζέντη μου για την στήριξη. Αυτό το τουρνουά ήταν φανταστικό και τόσο ξεχωριστό για εμένα».

Στην ερώτηση για το ματωμένο γόνατό του μετά το παιχνίδι, έδειχνε πως δεν τον απασχολεί καθόλου, μετά τον τεράστιο θρίαμβό του.