Ο Στ. Πουλής καταγγέλλει εργαλειοποίηση των πορισμάτων της Μ. Παπασπύρου

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, 21:26
-A +A
Ο Στ. Πουλής καταγγέλλει εργαλειοποίηση των πορισμάτων της Μ. Παπασπύρου

Πολιτικά χαρακτηριστικά αποδίδει στην ποινική δίωξη που ασκήθηκε για τις «παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ» ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Κέντρο, Στ. Πουλής, μιλώντας για εργαλειοποίηση των πορισμάτων της Γενικής Επιθεωρήτριας Μαρίας Παπασπύρου.

Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι το πόρισμα, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες στηρίζεται η ποινική δίωξη, είναι τόσο «σοβαρό και αξιόπιστο» που εμπλέκει εμένα και την σύζυγό μου τη στιγμή κατά την οποία «δεν είχα οποιαδήποτε σχετική αρμοδιότητα», ενώ η «κ. Θεοφιλάτου δεν εργαζόταν καν στο ΚΕΕΛΠΝΟ».

Αναλυτικά η δήλωση του Σταμάτη Πουλή:

«Αναφορικά με την κατηγορία περί δήθεν παράνομων προσλήψεων, που αποδίδεται μεταξύ άλλων και στο πρόσωπό μου, δηλώνω τα εξής: 

Το πόρισμα αναφέρεται σε διαδικασίες οι οποίες έλαβαν χώρα σε χρονική περίοδο που αφενός μεν ο ίδιος δεν είχα οποιαδήποτε σχετική αρμοδιότητα, καθώς ήμουν απλός υπάλληλος και ουδέποτε άσκησα Διοίκηση, αφετέρου η κυρία Ανδρονίκη Θεοφιλάτου δεν εργαζόταν καν στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. καθώς προσελήφθη μεταγενέστερα. Τόσο «σοβαρό» και «αξιόπιστο» είναι το πόρισμα της Γενικής Επιθεωρήτριας Μαρίας Παπασπύρου, στο οποίο κατά τις πληροφορίες στηρίζεται η ποινική δίωξη. 

Είναι πασίδηλο ότι η υπόθεση αυτή έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και αποτελεί ακόμα ένα επεισόδιο πολιτικής στοχοποίησης μέσω της συνήθους πρακτικής της εργαλειοποίησης των πορισμάτων της Γενικής Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου. 

Όλα τα υπόλοιπα τεχνικά και ουσιαστικά ελλείμματα της προκαταρκτικής διαδικασίας που διενεργήθηκε από την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης θα τεθούν αρμοδίως»

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα