Στ. Πέτσας: «Στον ΣΥΡΙΖΑ κρατούν πολιτική ομπρέλα στη βία και την ανομία»

Στ. Πέτσας: «Στον ΣΥΡΙΖΑ κρατούν πολιτική ομπρέλα στη βία και την ανομία»

«Το θράσος ξεχειλίζει στη σημερινή ανακοίνωση του αρμόδιου Τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ κρατούσαν και συνεχίζουν να κρατούν πολιτική ομπρέλα στη βία και την ανομία», τονίζει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στον Γιάννη Ραγκούση για τις επιχειρήσεις εκκένωσης καταλήψεων.

Ειδικότερα, ο κ. Πέτσας αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «είναι οι ίδιοι που για 4,5 χρόνια ως Κυβέρνηση παρατηρούσαν με αδράνεια τις καταλήψεις κατοικιών, πανεπιστημίων και ολόκληρων γειτονιών. Είναι οι ίδιοι που ουδέποτε καταδίκασαν τους βανδαλισμούς, τις καταστροφές και τους εμπρησμούς δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών. Είναι οι ίδιοι που αρνούνται να καταδικάσουν, ακόμη και σήμερα, τις οργανωμένες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών».

Καταλήγοντας δε, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει χαρακτηριστικά «μην ψάχνετε για ντροπή στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, ο Γιάννης Ραγκούσης, με ανακοίνωσή του είχε επιτεθεί στον πρωθυπουργό και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τους οποίους κατηγορούσε ότι αντί για ασφάλεια παράγουν αύξηση της εγκληματικότητας, καταγγέλλοντας παράλληλα την κυβέρνηση για «προβοκατόρικες αναφορές» εναντίον του κόμματος του.

Διαβάστε ακόμα:

- Ειδικοί Φρουροί για Κουκάκι: «Να μετατραπεί σε απόπειρα ανθρωποκτονίας η κατηγορία»