Στ. Πέτσας: Οι φασιστικές επιθέσεις δεν μας πτοούν

Στ. Πέτσας: Οι φασιστικές επιθέσεις δεν μας πτοούν

Οι φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας λίγο αφότου μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν επιδρομή έξω από το σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη.

Η ενέργεια στο σπίτι του υπουργού ανακοινώθηκε από τον Ρουβίκωνα, σε ανάρτησή του στο indymedia. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 10 μέλη του Ρουβίκωνα έφθασαν έξω από το σπίτι του Αδωνι Γεωργιάδη και πέταξαν τρικάκια.

Αναλυτικά η δήλωση του Στ. Πέτσα:

«Το σπίτι του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη δεχθηκε σήμερα, ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας για τη Δημοκρατία μας, αντιδημοκρατική επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβικωνα.

Τέτοιου τύπου φασιστικές επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν στην κυβέρνηση.

Οι μεταρρυθμίσεις προχωρούν και η έννομη τάξη αποκαθίσταται.

Είναι υποχρέωση όλων των δυνάμεων που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να το δείξουν εμπράκτως καταδικάζοντας τέτοιες επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της».

 

Κ. Χατζηδάκης: Επιθέσεις όπως του Ρουβίκωνα στον Άδωνι δεν θα ανακόψουν το έργο της κυβέρνησης

Επιθέσεις όπως του Ρουβίκωνα στον Άδωνι Γεωργιάδη δεν θα ανακόψουν το έργο της κυβέρνησης, δήλωσε ο υπ. Κωστής Χατζηδάκης, σημειώνοντας πως «η σημερινή μέρα θα έπρεπε να είναι γιορτή δημοκρατίας και ενότητας, όχι ακροτήτων κι επιθέσεων».

Η σημερινή μέρα θα έπρεπε να είναι γιορτή δημοκρατίας και ενότητας, όχι ακροτήτων κι επιθέσεων. Σε κάθε περίπτωση, επιθέσεις όπως αυτή στο σπίτι του @AdonisGeorgiadi δεν θα ανακόψουν το έργο της κυβέρνησης.