Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, 21:40

-A +A

Στ. Πέτσας: Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020, 21:40
Στ. Πέτσας: Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει
-A +A

Το να θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτημα παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη όταν δια στόματος Αλ. Τσίπρα είχε μιλήσει για τον έλεγχο των «αρμών της εξουσίας», είναι τουλάχιστον υποκρισία, απαντά ο Στ. Πέτσας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποπομπή του Α. Σκέρτσου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε με γραπτή του δήλωση ότι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, όπως ο ίδιος διευκρίνισε, «εξέφρασε προσωπικές απόψεις για ένα θέμα που απασχολεί τον δημόσιο διάλογο, τονίζοντας τις αρχές του Κράτους Δικαίου και χωρίς καμία πρόθεση παρέμβασης στη Δικαιοσύνη».

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι «πάει πολύ να κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τη Δικαιοσύνη. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις παρεμβάσεις του εναντίον της; Ότι ο κ. Τσίπρας δήλωνε τον Σεπτέμβριο 2016 ότι “δεν γίνονται αυτά τα πράγματα” και ότι δεν “δίνει καμία πιθανότητα” να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες από το Συμβούλιο της Επικρατείας;».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θύμισε επίσης «τη δημιουργία επί των ημερών του (σ.σ.: του κ. Τσίπρα) ενός παραδικαστικού κυκλώματος το οποίο εξύφανε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία η οποία διερευνάται από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων;», καθώς και την ανάρτηση του κ. Τσίπρα περί ελέγχου των «αρμών της εξουσίας».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα