Στ. Πέτσας για Ρουβίκωνα: Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται

Στ. Πέτσας για Ρουβίκωνα: Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται

«Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται» είναι το μήνυμα του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, από μέλη του Ρουβίκωνα.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «οι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται».

«Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί», συμπλήρωσε ο Στ. Πέτσας.

Νωρίτερα, ομάδα μελών του Ρουβίκωνα εισέβαλε στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στο Κολωνάκι σημαίνοντας «συναγερμό» στην Αστυνομία.

Μία γυναίκα χτύπησε το κουδούνι του γραφείου το υπουργού και ανοίγοντας η συνεργάτιδά του την πόρτα, μπήκαν μέσα στο χώρο τέσσερα άτομα. Πέταξαν τρικάκια και μπογιές στην πόρτα και αποχώρησαν.

Αστυνομικοί ωστόσο που βρίσκονταν εκεί τους καταδίωξαν και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν εξ αυτών, ο οποίος και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κικίλιας δήλωσε: «Δεν τρομοκρατούμαι» και ευχαρίστησε τον αστυνομικό που συνέλαβε τον έναν από τους τέσσερις.