Σπίτι με το Mega: Πρεμιέρα απόψε με τον Γιάννη Πλούταρχο

Σπίτι με το Mega: Πρεμιέρα απόψε με τον Γιάννη Πλούταρχο

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της μουσικής εκπομπής «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», της πιο αγαπημένης τηλεοπτικής συνήθειας της Παρασκευής, που επιστρέφει στο νέο πρόγραμμα του MEGA απόψε στις 23.10 με τον Γιάννη Πλούταρχο, το μεγάλο κανάλι ανέβασε στο youtube μια πρώτη γεύση διάρκειας 50 δευτερολέπτων από τον επιβλητικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Στο μουσικό απόσπασμα καταγράφονται στιγμιότυπα από τη μουσική συνάντηση επί σκηνής του Γιάννη Πλούταρχου με τον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Θεοφάνους. Στην αποψινή εκπομπή, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει μουσικά σε όλους τους σημαντικούς σταθμούς της πορείας του Γιάννη Πλούταρχου, σε μια βραδιά γεμάτη από μουσική, μελωδίες, και όμορφα συναισθήματα που αποτυπώνουν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους, το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Περνάς καλά» σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, πριν την κυκλοφορία της κοινής τους δισκογραφικής δουλειάς.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Γιάννης Πλούταρχος, θα τιμήσει τη μνήμη του Γιάννη Πουλόπουλου παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον αξέχαστο ερμηνευτή. Μαζί του η χαρισματική Πέννυ Μπαλτατζή.

Δείτε το βίντεο: