Σοβαρές δυσλειτουργίες στην πιλοτική εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Σοβαρές δυσλειτουργίες στην πιλοτική εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Σοβαρές δυσλειτουργίες παρατηρούνται από το πρωί στα εκδοτήρια του σταθμού της Ομόνοιας καθώς το σύστημα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου δεν λειτουργεί τις τελευταίες ώρες. Αποτέλεσμα, η ταλαιπωρία των επιβατών οι οποίοι αναγκάζονται να περιμένουν μεγάλο χρονικό διάστημα για να εκδώσουν εισιτήριο.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ Λευτέρης Ρενιέρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι στηρίζουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο και ζητούν από την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ και τον κ. Σπίρτζη να μελετήσουν και να επιλύσουν όλα τα προβλήματα στην καταγραφή και όχι να τους απειλούν με απόλυση.

Όπως εξήγησε υπάρχουν 5 διαφορετικά λογισμικά ανάμεσα στα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων πολλαπλής διαδρομής, έκδοσης καρτών αλλά και στα ακυρωτικά μηχανήματα και αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα ο κόσμος θα ταλαιπωρηθεί.

Σημείωσε ότι στο τέλος του μήνα θα είναι αδύνατον να εκδώσει και να εξυπηρετήσει το σύστημα του ΟΑΣΑ τις περίπου 500.000 κάρτες απεριόριστων διαδρομών που θα θα πρέπει να εκδοθούν ηλεκτρονικά. Επίσης, ανέφερε ότι όλο το σύστημα του ΟΑΣΑ εκδίδει ηλεκτρονικές κάρτες μόνο σε 15 σημεία.

Πηγή: skai.gr